Säännöt ja ohjeet

Jotta tila pysyy siistinä, halpana ja ihanana, on käyttäjien noudatettava sääntöjä. Tutustu sääntöihin huolellisesti tällä sivulla.

Pysäköinti ja saapuminen

Golfluola sijaitsee ”toisessa tallivälissä” Talliosakkeen sisäänkäynniltä (liikenneympyrä) katsottuna. Golfluolan oven eteen saa parkkeerata kaksi autoa. Jos paikat eivät riitä, Talliosakkeen yleisparkkipaikka liikenneympyrän vieressä ovat käytössänne. Huom! Älä parkkeeraa Talliosakkeen ”sivuparkkipaikalle” – ne ovat sakotettavia paikkoja.

Vuoron ostaminen

Vuoron varaaminen tapahtuu verkkosivustollamme.

Ostaessasi vuoron, saat sähköpostiisi ovikoodin, jolla pääset tilaan. Yksittäiset varaukset ovat 60 minuutin mittaisia.

Varaus maksetaan nettisivuillamme luottokortilla, verkkopankissa tai MobilePayssä. Varaus on sitova, eikä sillä ole peruutusoikeutta.

Ovikoodi

Ovikoodin voimassaolo alkaa 6 minuuttia ennen varauksen aloitusaikaa, ja päättyy varauksen päättyessä.

Näppäile PIN-koodi ja lopuksi #.
Näppäilyvirheen sattuessa odota viisi sekuntia ja näppäile koodi uudestaan

Pelivälineet

Tilasta löytyy pallot ja tiit vapaaseen käyttöön. Käytä vain tilasta löytyviä tiitä, sillä terävät tiitikut tekevät reikiä lyöntikankaaseen.

Omia palloja voi käyttää, mutta käyttäjän tulee varmistaa, että ne ovat merkkaamattomia, ilman mainoslogoja ja muutenkin puhtaita. Muuten lyöntikankaaseen saattaa jäädä jälkiä.

Henkilömäärä

Golfluolan perustajille on merkityksetöntä, onko tilassa 1, 2, 3, 4 vai 5 ihmistä kerrallaan. Mutta koska raja on vedettävä johonkin, ei Luolassa saa oleskella yli kahdeksaa ihmistä kerrallaan.

Ja muistattehan: varauksen tehnyt yksilö on vastuussa kaikkien sisään päästämiensä henkilöiden toiminnasta.

Tilan siisteys

Kuten varausehdoissa mainitaan, on tilan siisteys käyttäjän vastuulla. Vie mukanasi se, mitä tuot. Jos läikytät tai sottaat, siivoat.

Golfluola tarjoaa käyttäjilleen myös harjoitusvälineitä, joiden luonnollisesti toivotaan palautuvan omille paikoilleen.

Virvokkeet

Juoda saa. Juoman kuitenkin on mentävä suuhun sohvan tai lattian sijaan. Ja jos toisin käy, on siivousvelvollisuus luonnollisesti käyttäjällä.

Golfluolasta löytyy roskakori pulloille, joskin käyttäjää pyydetään mieluusti viemään tyhjät virvoikehylsyt mukanaan.

Valvonta

Jotta Golfluola olisi turvallinen ja viihtyisä, Luolasta löytyy kaksi valvontakameraa.

Irtamisto

Tilasta löytyy Trackmanin, tietokoneen ja videotykin lisäksi jos jonkinmoista tilpehööriä. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa kaiken tämän siisteydestä ja ehjänä säilymisestä.