Yhteystiedot ja ongelmatilanteet

Ongelmatilanteen tai muun kysymyksen ilmetessä tutustu ensin tämän sivun usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastausta ei löydy, lähesty meitä sähköpostitse tai tekstiviestitse sivun lopun yhteystietoihin. Päivätöidemme vuoksi emme kykene ratkaisemaan kaikkia kysymyksiä välittömästi puheluiden muodossa, joten tekstiviesti on nopein ja paras lähestymistapa. Pyrimme palaamaan kaikkiin yhteydenottoihin hetimiten – tarvittaessa soittamalla takaisin.

Kaikki virheet/ongelmatilanteet ovat luonnollisesti erittäin harmittavia, joita pahoittelemme. Tarvittaessa hyvitämme vuoroja ylimääräisten kera, mikäli perusteet sille ovat olemassa.

Tuplabuukkaus

Järjestelmä se on tämäkin, jossa valitettavasti ajoittain ilmenee virheitä. Järjestelmää on juuri korjattu, joten tuplabuukkausten määrän pitäisi olla vähäinen tai olematon.

Mikäli joudut järjestelmävirheen uhriksi tuplabuukkauksen muodossa, toimi seuraavasti: neuvottele Luolalla toisen tuplabuukkarin kanssa siitä, kumpi voisi jättää pelivuoron välistä (jollette molemmat mahdu yhdessä pelaamaan). Korvaamme vuoron väliin jättäjälle vuoron tuplana takaisin. Olethan siis sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen varaukset@golfluola.fi.

Ovikoodi ei ole saapunut tai ovikoodi ei toimi

Molemmissa tapauksissa lähetä tieto omasta vuorostasi ei-kiireisenä sähköpostilla ja kiireisenä tekstiviestitse meille, niin palaamme toimivan koodin kanssa asiaan hetimiten.

Tietokone ei toimi tai hidastelee

Ensisijaisesti kannattaa käynnistää Luolan tietokone uudelleen. Luolalla on ohjeet koneen uudelleenkäynnistämiseen ja käyttäjätunnukset kirjautumiseen. Mikäli kone on silti hidas ja/tai aiheuttaa harmia, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Trackmanin käyttöohjeet

Valitettavasti miehittämättömässä Golfluolassa oletus on, että käyttäjät osaavat käyttää Trackmania ja tietokonetta. Jos Trackmanin käytössä on ongelmia, tutustu ensin Trackmanin omiin videokäyttöohjeisiin täällä. Voimme yrittää mahdollisuuksien mukaan myös neuvoa puhelimitse Trackmanin käytössä, joten niidenkin kysymysten suhteen yhteys tekstiviestitse tai sähköpostitse. Näitä kyselyitä ei kuitenkaan käsitellä kiireisinä, joten suosittelemme Trackmaniin tutustumiseen etukäteen.

Muut huomionarvoiset ongelmat

Jos Luolassa ilmenee joku pelaamista haittaava virhe tai muu huomionarvoinen asia, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse tai tekstiviesitse.

Yhteystiedot:

Ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostiin: varaukset@golfluola.fi

Kiireiset yhteydenotot (ongelmatilanteet) tekstiviestitse (älä soita kello 8-20 ulkopuolella) numeroon 0408396058, 0503308959 tai 0440482180. Puheluihin vastaamme valitettavasti äärimmäisen huonosti.