Palvelu


Golfluolalla on käytössään verkkosivusto (www.golfluola.fi), jonka kautta vuokrataan golfharjoittelutilaa.

Myyjän tiedot

LJA Holdings Oy

Y-tunnus: 3230295-1

Keimolanmäentie 11 E85

01700 Vantaa

https:/golfluola.fi

Puh. 044 048 2180

varaukset@golfluola.fi

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com


Sopimusehdot – LJA Holdings Oy / Golfluola

Ehdot ovat osana sopimusta, joka on laadittu sopimuksen tehneen henkilön (myöhemmin ”Asiakas”) ja LJA Holdings Oy:n (myöhemmin ”Palveluntarjoaja”) välillä varauksen tekemisen yhteydessä.

Yleiset sopimusehdot

 1. Asiakas saa varauksensa voimassaolon ajaksi oikeudet käyttää vuokrattua tilaa, siihen kuuluvaa laitteistoa ja irtaimistoa.
 2. Asiakas sitoutuu noudattamaan Golfluolan sääntöjä (lueteltuna alla).
 3. Asiakas on korvausvelvollinen hänen omien sekä tilaansa päästämien muiden henkilöiden aiheuttamista vahingoista.
 4. Palveluntarjoajalla on oikeus valvoa vuokrattavaa tilaa ja sen käyttöä tallentavalla valvontakameralla.
 5. Palveluntarjoalla on oikeus peruuttaa varattu vuoro, mikäli 1) tilassa havaitaan teknisiä ongelmia, 2) ilmenee muita varauksen estäviä ongelmia tai 3) varattuun vuoroon on yli 12 tuntia.
 6. Palveluntarjoaja sitoutuu huolehtimaan tilan laitteiston kunnosta ja yleisestä siisteydestä. Palveluntarjoaja on korvausvelvollinen, mikäli 1) laitteisto ei ole toiminnassa, 2) laitteistoa ei saada toimimaan 30 minuutin sisällä varauksen alkamisesta tai 3) tilaan pääsy on asiakkaalta estynyt.
 7. Palveluntarjoajasta johtuvassa peruutustilanteessa tulee palveluntarjoajan ja asiakkaan sopia hyvässä yhteisymmärryksessä vuoron mahdollisesta siirrosta seuraavaan ajankohtaan. Palveluntarjoajan korvausvelvollisuus rajoittuu vain asiakkaan varauksen summan suuruuteen.
 8. Tilan käyttö ja siellä oleminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Asiakkaan tulee huomioida, että toimitila on pääsääntöisesti miehittämätön. Palveluntarjoaja ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tai tämän omaisuudelle. Asiakas vastaa itse vakuutuksistaan.


LJA Holdins Oy / Golfluolan säännöt

 • Tila tulee jättää siistiin kuntoon ja omat jäljet tulee siivota. Asiakas on korvausvelvollinen mikäli palveluntarjoajalle aiheutuu siivoamiskuluja tilan varauksen jälkeisestä epäsiisteydestä johtuen.
 • Asiakas saa tuoda tilaan harjoitteluun liittyviä välineitä mukanaan.
 • Asiakas saa tuoda tilaan omia eväitä ja juomia mukanaan.
 • Tilassa saa olla maksimissaan kahdeksan (8) henkilöä samanaikaisesti.
 • Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa mahdollisista vahingoista, teknisistä ongelmista tai puutteista viipymättä palveluntarjoaja
 • Mikäli tilassa esiintyy puutteita tai sotkua, asiasta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian palveluntarjoajalle.
 • Mikäli tilan kalusteille, laitteille tai irtaimistolle koituu vahinkoja, tulee niistä ilmoittaa palveluntarjoajalle välittömästi.
 • Tilasta poistuttaessa asiakkaan tulee varmistaa, että tila on lukittu.
 • Tilassa asiakas saa kuvata sekä jakaa kuvaamaansa materiaalia ilman erillistä palveluntarjoajan lupaa.
 • Tilaus sisältää vähintään yhden tunnin. Asiakas ei saa kulkea tilaan ennen varauksen alkamista, eikä olla tilassa varauksensa kestoa pidempään.

Pidätämme oikeuden muutoksiin palveluehdoissa.